Vinduespudsning Holbæk

Vil du gerne have skinnende rene ruder, men har du ikke tid til selv at rense dem? Så står vi klar til at hjælpe dig med en grunding vinduespudsning / vinduespolering i Holbæk eller omegnen deraf. Vores arbejde har fokus på kvalitet, så du altid kan se mere klart i hverdagen. Hos os får du altid flotte vinduer og god service til aftalt tid.

Du er velkommen til at tage kontakt til os i dag, og få et uforpligtende tilbud på vinduespolering i Holbæk! Ring til os på: 24 24 15 46 eller send os en mail rhl@nypost.dk.

Vi pudser vinduer for både private og erhverv i hele Holbæk kommune.

Giv dine vinduer det perfekte slutresultat

Vores service er altid i den højeste kvalitet! Som din professionelle vinduespudser tilbyder vi vinduespolering i Holbæk og hele omegnen deromkring.

Du kan bestille vinduespudsning i faste intervaller eller efter aftale.

Sammen med alm. vinduespudsning i Holbæk tilbyder vi også:

  • Afvask af solceller
  • Vinduesvask af alle typer glasfacader
  • Vinduespolering både udvendigt og indvendigt
  • Afrens af glasfacader efter renovering eller byggeri

Få mere ud af solen med en miljøvenlig vinduespudsning

Lad vores vinduespudser polere dine vinduer. Du kan bruge tid på det, som du synes er sjovt. Vi arbejder med miljøvenlige sæber, som rengør effektivt. Samtidigt belaster de miljøet mindst muligt.

Priseksempler på vinduespudsning

DU KAN ALTID STOLE PÅ OS!

Vi pudser vinduer i dine private omgivelser. Hvis du ikke er til stede, så passer vi på dit hjem. Vi har mange års erfaring, og du kan trygt stole på os.

Vi arbejder efter en regel om, at ’en aftale er en aftale’. Du kan være sikker på, at det er den samme vinduespudser, som du laver aftaler med, der også pudser dine vinduer. Vi går op i punktlighed og kundens tilfredshed. Vi sikrer et flot resultat.

Bestil en vinduespudsning i Holbæk nu!

Bestil en vinduespudsning allerede i dag. Du kan ringe på 24 24 15 46 eller skrive et par ord i kontaktformularen i den går boks til højre. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder vinduespolering i hele Holbæk og opland.

Vi ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner fra
Thomas Hauschildt
Klarmester/Vinduespudser

FÅ ET TILBUD