Vinduespolering Roskilde

Skal dine vinduer pudses, og er din hverdag for travl til, at du selv kan ordne det? Hvis du får gæster i hjemmet eller besøg af kunder i virksomheden vil de hurtigt lægge mærke til, at ejendommen ikke er præsentabel. Her hos RHL-Ejendomsservice foretager vi gerne vinduespudsning vinduespolering i Roskilde og omegn. Vi sørger for, at du og dine gæster kan kigge igennem skinnende rene ruder.

Du er velkommen til at tage kontakt til os i dag, og få et uforpligtende tilbud på vinduespolering i Roskilde! Ring til os på: 24 24 15 46 eller send os en mail rhl@nypost.dk.

Vi pudser vinduer for både private og erhverv i hele Roskilde kommune.

Få skinnene vinduer i dag, så du kan nyde udsigten

Vi udfører professionel vinduespudsning i Roskilde og omegn, med fokus på høj kvalitet for både private og erhverv. Vi tager os af alle slags vinduespudsningsopgaver – store som små. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi prioriterer punktlighed og perfekte resultater højt.

Vi sætter stor ære i at aftaler bliver holdt. Vi arbejder efter reglen om, at ’en aftale er en aftale’. Det er vigtigt, at du er tryg ved os. Kundens tilfredshed er afgørende i vores arbejde.

Udover alm. vinduespolering i Roskilde tilbyder vi også:

  • Vinduesvask på alle typer glasfacader
  • Indvendig og udvendig vinduespolering
  • Vask af solceller
  • Afrens af vinduer og vinduespudsning efter byggeri eller renovering

Hos os kan du både bestille en vinduespudsning efter aftale eller i faste intervaller. Vi kører i Roskilde og omegn. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Nyd sollyset med miljøvenlig vinduespolering

Med en vinduespolering kan du nyde sollyset gennem rene ruder. Hos Roskilde Vinduespolering tænker vi på miljøet. Vi arbejder med miljøvenlige sæber. Disse rengør effektivt ruder og belaster miljøet mindst muligt.

Lad vores vinduespudser i Roskilde stå for vinduespudsningen. Giv dig selv bedre tid til de gøremål, som gør dig glad.

Priseksempler på vinduespudsning i Roskilde

1. plans parcelhus

Udvendig fra kr. 200,-
Ude/inde fra kr. 400,-

1/2 plans hus

Udvendig fra kr. 450,-
Ude/inde fra kr. 750,-

Lejlighed

Stueplan
Udvendig fra kr. 150,-
Ude/inde fra kr. 250,-

1. / 2 sal+
Udvendig fra kr. 250,-
Ude/inde fra kr. 450,-

 

Bestil en vinduespudser i dag

Har du brug for en vinduespudser, kan du ringe til Roskilde Vinduespolering på 24 24 15 46. Du kan få et uforpligtende tilbud på en vinduespudsning af netop dine vinduer. Du kan også udfylde kontaktformularen i den grå boks til højre, og så vil vi kontakte dig.

Vi ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner fra
Thomas Hauschildt
Klarmester/Vinduespudser

FÅ ET TILBUD